ICT Leaders Finland

 • Ajankohtaista

  Kutsu vuosikokoukseen 26.2.2018

  ICT Leaders Finland ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään maanantaina 26.2.2018 klo 16.30 alkaen KPMG:n tiloissa Töölönlahdenkatu 3:ssa Helsingissä.

  GDPR ja muu uusi datasääntely – tee edes nämä!

  Uusi tietosuoja-asetus sanktioineen astuu voimaan 25.5.2018 ja useissa organisaatioissa asetuksen noudattamisen vaatima työ on edelleen alkuvaiheessaan tai ainakin kesken. Myös sähköisen viestinnän (ePrivacy) asetus on tulossa ja datasääntely on lisääntymässä muutoinkin. Vireillä on useita EU-hankkeita, mm. Free Flow of Data, joka koskee kaikkea muuta dataa kuin henkilötietoja. Mitä asioita jokaisen yrityksen tulee ottaa huomioon em. asetusten vuoksi ja mitä ainakin pitää pystyä tekemään ennen h-hetkeä toukokuussa?

  TIVIA tiedottaa

  body

  TIVIAlla oli käynnissä kaksi erillistä kampanjaa, joissa oli palkintoina yhteensä kuusi Suunto-älykelloa. Arvonnat ovat nyt suoritettu ja voittajat ovat selvillä. Liity2018-kampanjaan osallistuneiden kesken arvottiin kolme Suunto-älykelloa ja e-...

  body

  TIVIAn 65. juhlavuoden kunniaksi eurooppalainen EuroCIO-verkosto rantautuu vihdoinkin Suomeen TIVIA CIO Elite -verkoston muodossa.